NEA

Bentley Mulsanne Speed με 537 άλογα

bentley-mulsanne-speed-2015 (1)

Η βρετανική εταιρία θα παρουσιάσει στο Παρίσι μία σπορ εκδοχή της Mulsanne για όσους έχουν να καταβάλλουν από 315.000€!

Η Bentley Mulsanne Speed αποτελεί μια ακόμη έκδοση, μίας ακόμη λιμουζίνας με τα σήματα της βρετανικής φίρμας που απευθύνεται στους λίγους που έχουν να διαθέσουν όσο κοστίζει ένα «τεσσάρι» στα Μελίσσια και αναζητούν το κάτι παραπάνω από πλευράς επιδόσεων (0-100 km/h σε 4,9 sec, τελική ταχύτητα στα 305 km/h).

Για αυτό το λόγο ο διπλοτούρμπινος V8 χωρητικότητας 6,75 lt έχει αναβαθμιστεί σε ισχύ φτάνοντας τους 537 PS και τα 1.100 Nm σε ροπή. Και για να είναι πιο «οικολογικό» το μοτέρ, οι Βρετανοί μηχανικοί φρόντισαν για σύστημα μερικής απενεργοποίησης των κυλίνδρων ώστε να λειτουργεί σαν V4 και να πετυχαίνεται εκπομπή 342 g CO2/km.

Η ροπή περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, ενώ γενικότερα το σασί έχει αναθεωρηθεί με πιο σφιχτή αερανάρτηση και πιο σπορ προσανατολισμό καθώς σύμφωνα με την Bentley «…η Mulsanne Speed Σχεδιάστηκε για να προσφέρει την ταχύτερη και απόλυτά χλιδάτη οδηγική απόλαυση στον κόσμο».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!