NEA

Πάει Γενεύη το ανανεωμένο Audi Q3

Audi Q3/Standaufnahme

Το μικρότερο -για την ώρα- SUV της Audi παρουσιάστηκε το 2011, οπότε μια ανανέωσή του είναι τόσο λογική όσο και αναμενόμενη.

Vorverkauf fuer den Audi TT startetΛογικά, το ανανεωμένο Q3 θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα στη Γενεύης (τον Μάρτιο) με ένα εκτεταμένο facelift που θα περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες και προβολείς και η μάσκα θα συμβαδίζει με την δυναμική αισθητική των πρόσφατων Audi. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές θα είναι ανάλογου ύφους, ενώ στα εξτρά θα περιλαμβάνεται και το πλήρως ψηφιακό ταμπλό (σαν κι αυτό του νέου ΤΤ ή του αναμενόμενου καινούργιου Α4).

Audi Q3/StandaufnahmeΣτην γκάμα των κινητήρων οι δίλιτροι ντίζελ θα είναι ελαφρώς ισχυρότεροι και θα αποδίδουν 150 PS και 184 PS (από 140 PS και 177 PS, αντίστοιχα), ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τα σύνολα της βενζίνης. Από τα τελευταία δεν εξαιρείται ούτε ο 5κύλινδρος των 2.500 cc του RS Q3, ο οποίος θα αποδίδει αρκετά πάνω από τα 310 PS, προκειμένου να μειωθεί η απόσταση από τους 360 PS της αντίπαλης δίλιτρης Α 45 AMG.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!