ΑΓΩΝΕΣ

Ντεμπούτο στην Ιαπωνία για Verstappen

max-verstappen-toro-rosso-show-car640

Δώρο… γενεθλίων (σήμερα γίνεται 17 ετών) έλαβε από τη Scuderia Toro Rosso o Max Verstappen. Ο Ολλανδός που το 2015 θα πάρει τη θέση του Jean-Eric Vergne, θα οδηγήσει την STR9 του Γάλλου στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Ιαπωνίας.

Αυτό διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο και ο γιος του πρώην οδηγού της Formula 1, Jos Verstappen, θα οδηγήσει στο 90λεπτο FP1 της Παρασκευής. «Ανυπομονώ να λάβω για πρώτη φορά μέρος σε ελεύθερες δοκιμές ενός Grand Prix. Θα αποτελέσει καλή προετοιμασία, είναι κάτι που δεν θα μπορούσα ούτε να φανταστώ πριν από μερικούς μήνες. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχω ξαναβρεθεί στη Σουζούκα, είχα τρέξει σε έναν αγώνα καρτ σε μία πίστα δίπλα στην αγωνιστική διαδρομή τηςF1. Ο μπαμπάς μου έχει τρέξει πολλές φορές στη Σουζούκα και μου είπε πως δεν είναι και η ευκολότερη πίστα για να κάνω ντεμπούτο. Θα αποτελέσει πολύτιμη εμπειρία, όχι μόνο επειδή θα περάσω χρόνο πίσω από το τιμόνι αλλά κι επειδή θα αρχίσω τη συνεργασία με όλα τα μέλη της ομάδας».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!