ΑΓΩΝΕΣ

Ο Alonso βλέπει 3η θέση για την Ferrari

GP UNGHERIA F1/2014

Ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Scuderia θα κατορθώσει να επικρατήσει στη μάχη της 3ης θέσης…

Αυτή τη στιγμή η Williams έχει 187 βαθμούς ενώ η Ferrari ακολουθεί στην 4η θέση με 178. Απομένουν 258 βαθμοί να μοιραστούν στους τελευταίους 5 αγώνες σε Ιαπωνία (5/10), Ρωσία (12/10), ΗΠΑ (2/11), Βραζιλία (9/11) και Άμπου Ντάμπι (23/11). Επικεφαλής της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και αδιαφιλονίκητο φαβορί στην κατάκτηση του τίτλου είναι η Mercedes με 479 βαθμούς και ακολουθεί στη 2η θέση η περσινή πρωταθλήτρια Red Bull με 305 βαθμούς.

Η Williams φέτος αναγεννήθηκε από τις στάχτες της χρησιμοποιώντας μονάδα ισχύος Mercedes, στελεχώνοντας την ομάδα με κορυφαίους μηχανικούς όπως ο Pat Symonds και ο Rob Smedley και πλαισιώνοντας τον ταλαντούχο Bottas με τον έμπειρο Massa. Αντίθετα η Ferrari δεν είχε καλή χρονιά ως τώρα αντιμετωπίζοντας προβλήματα υστέρησης στη μονάδα ισχύος και μεγάλες ανατροπές στα κορυφαία στελέχη καθώς απομακρύνθηκαν ο αγωνιστικός διευθυντής Stefano Domenicali, ο επικεφαλής του τμήματος κινητήρων Luca Marmorini και τελικά ο πρόεδρος Luca di Montezemolo. Ο Alonso ανέβηκε μόνο 2 φορές στο βάθρο σε Κίνα και Ουγγαρία ενώ ο Raikkonen έχει συνεισφέρει μόλις 45 βαθμούς στην συγκομιδή της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!