NEA

Το ανανεωμένο Honda CR-V στο Παρίσι

Honda CR-V 2014 official paris (1)

Το CR-V περνά από ένα πρόωρο facelift και αποκτά μία ισχυρότερη έκδοση του πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC και με τετρακίνηση…

Honda CR-V 2014 official paris (3)Όπως είχαμε γράψει το νέο CR-V περνά από μια αισθητική ανανέωση με επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, νέα γρίλια, προβολείς ομίχλης και νέο συνδυασμό LED φωτιστικών στο πίσω μέρος. Ωστόσο, τα σημαντικότερα νέα αφορούν στην αντικατάσταση της τετρακίνητης ντίζελ έκδοσης 2.2 i-DTEC από μία ισχυρότερη έκδοση του 1.6 i-DTEC που για την περίσταση αποδίδει 160 PS και 350 Nm ροπής. Μάλιστα, η νέα 4×4 έκδοση εκπέμπει μόλις 130 g CO2/km και θα συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Honda CR-V 2014 official paris (4)Η προσθιοκίνητη έκδοση 1.6 i-DTEC θα συνεχίσει να διατίθεται με μηχανικό κιβώτιο και με απόδοση 120 PS με την εκπομπή CO2 στα 117 g/km. Επίσης, η Honda ανακοίνωσε τις δύο εκδόσεις του νέου HR-V που θα πωλείται από το καλοκαίρι του 2015 στην έκδοση με τον 1.600άρη ντίζελ καθώς και με το νέο βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC που θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο CVT. Με τα ίδια κιβώτια θα συνδυάζεται και ο αναβαθμισμένος 1.300άρης i-VTEC του νέου Jazz.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!