ΔΙΑΦΟΡΑ

Κινητό “Bentley” από τη Vertu

Εάν ψάχνετε ένα κινητό να ταιριάζει με τη Bentley σας ή σας περισσεύουν 12.500 ευρώ, το “Vertu for Bentley” θα μπορούσε ομολογουμένως να δώσει ένα στιλ στην επικοινωνία σας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εταιρίες όπως η Bentley κυκλοφορούν lifestyle αντικείμενα στη συλλογή τους, όπως ρολόγια και πένες. Ο κοινός παρονομαστής έχει να κάνει με το κόστος, που σε κάθε περίπτωση παραμένει αστρονομικό. Προτού όμως καταλήξουμε εκεί, ας δούμε περί τίνος πρόκειται.

Bentley-VertuTo “Vertu for Bentley” είναι ένα smartphone της ομώνυμης εταιρίας Vertu, που φημίζεται για τις ιδιαίτερες κατασκευές της. Εξωτερικά είναι ντυμένο με καπιτονέ δέρμα μοσχαριού και ανάγλυφες, μεταλλικές επιφάνειες από τιτάνιο. Στο πίσω μέρος του διαθέτει μία κάμερα με αισθητήρα 13 MP, σεταρισμένη από τη Hasselblad, ενώ κάτω από αυτή υπάρχει ένα διακριτικό πορτάκι, που ανοίγει για να αποκαλύψει την υπογραφή του υπεύθυνου κατασκευής του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Όσο για το μπροστινό μέρος, δεσπόζει μία οθόνη αφής, 4,7 ιντσών με ανάλυση 1.080p, με το λογότυπο της Bentley ακριβώς από κάτω.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, σημειώστε: Ο επεξεργαστής του είναι τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 801στα 2.3 Ghz. Διαθέτει 64GB εσωτερικής μνήμης, λειτουργικό Android 4.4 KitKat, μπροστινή κάμερα 2,1 MP και μπαταρία 2,275 mAh, αρκετή για 15,5 ώρες ομιλίας ή 380 ώρες αναμονής.

Και πάμε τώρα στο προκείμενο, την τιμή. Κάποιος εμπαθής θα έλεγε ότι στην κατηγορία των 400-500 ευρώ θα έβρισκε εύκολα κάτι ανάλογο, στα καταστήματα. Και θα είχε δίκιο, αν το ζητούμενο ήταν μόνο η τεχνολογία που κρύβει μέσα του. Επειδή όμως κάποιοι “απλά μπορούν” να διεκδικήσουν τη διαφορετικότητα, το “Vertu for Bentley” θα γίνει κάλλιστα δικό τους στο αντίτιμο των 12.500 ευρώ. Αρκεί να προφτάσουν, αφού η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη, στα 2.000 κομμάτια.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!