ΑΓΩΝΕΣ

Έξαλλος ο Prost με το ατύχημα του Bianchi

F1 - GRAND PRIX OF GREAT BRITAIN 2014

Την εικόνα του ήρεμου, μεθοδικού και προσεκτικού σε πράξεις και λόγια Alain Prost να την ξεχάσετε. Το τρομακτικό ατύχημα του Jules Bianchi στο Grand Prix Ιαπωνίας, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και σκληρή γλώσσα από πλευράς του “Κυρίου Καθηγητή”.

“Δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο στη FIA γιατί τρέφω απεριόριστο σεβασμό για όσα έχουν γίνει στον τομέα της ασφάλειας τα τελευταία 20 χρόνια. Τα μονοθέσια έχουν βελτιωθεί, οι πίστες το ίδιο και μόνο ένα πράγμα έχει μείνει ίδιο: αυτά τα γαμ***** βαρέα οχήματα στο πλάι της πίστας. Ήμουν έξαλλος. Σοκαρισμένος από το ατύχημα. Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες αλλά οι καιρικές συνθήκες γίνονταν ολοένα και χειρότερες, υπήρχε όλο και περισσότερο νερό στην πίστα, η ορατότητα ήταν πολύ κακή. Δεν μπορεί οι αποφάσεις να είναι ίδιες όταν ο καιρός είναι καλός και όταν είναι κακός. Γι’ αυτό λέω πως δεν πείθομαι απ’ όσα έγιναν από πλευράς FIA. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά βάσει της εμπειρίας που υπάρχει στο τομέα της ασφάλειας, θα έπρεπε να υπάρχει μηδενικό ρίσκο“, είπε ο Γάλλος στο βρετανικό Autosport.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!