ΑΓΩΝΕΣ

Ποια θα είναι η αμοιβή του Vettel στην Ferrari;

FORMULA 1 - Belgian GP

Όπως είναι λογικό πίσω από κάθε μεταγραφή στην F1 υπάρχει και ένα καλό συμβόλαιο. Τριετές στην περίπτωση του Vettel και της Ferrari…

FORMULA 1 - Russian GPΑν όλα πάνε καλά ο Sebastian Vettel θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Scuderia για 3 χρόνια, όπως προβλέπει το συμβόλαιο του. Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής φυσικά δεν αποχώρησε από την Red Bull μόνο γιατί πιστεύει πως ο ολοκληρώθηκε ένας κύκλος αλλά και επειδή λογικά οι απολαβές του θα είναι υψηλότερες. Εδώ υπάρχει μια έντονη φημολογία σχετικά με τα χρήματα που θα λάβει ο Vettel για τη μετακίνησή του με την βρετανική Daily Mail να αναφέρει πως το 3ετές συμβόλαιο του Vettel προβλέπει αποζημίωση ύψους 190 εκ. ευρώ!

FORMULA 1 - Belgian GPΜε άλλα λόγια ο ετήσιος μισθός του Vettel θα είναι 63,3 εκ. ευρώ, γεγονός που καθιστά το Γερμανό όχι μόνο τον πιο ακριβοπληρωμένο πιλότο της F1 αλλά και σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές γενικότερα. Στο παραπάνω ποσό φυσικά και δεν περιλαμβάνονται οι προσωπικοί σπόνσορες του Vettel, ούτε τα διαφημιστικά συμβόλαια που θα υπογράψει.

Ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Vettel δεν εκπροσωπείται από κάποιο μάνατζερ (που συνήθως αμείβεται με το 30% της συμφωνίας). Αναλαμβάνει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις έχοντας βέβαια δίπλα του μια ισχυρή νομική εκπροσώπηση για τις λεπτομέρειες και όχι μόνο των συμβολαίων. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως στη φετινή σαιζόν της F1 οι πιο ακριβοπληρωμένοι είναι οι Alonso και Hamilton με 21,5 εκατομμύρια ευρώ έκαστος. Επίσης ενδεικτικά σημειώστε πως η συνολική ετήσια αποζημίωση του Ronaldo είναι 40,7 εκατομμύρια ευρώ και του σταρ του NFL στις ΗΠΑ Matt Ryan 32,9.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!