ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Porsche 918 Spyder ξεπουλά!

918_Spyder

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η 918 Spyder τα πηγαίνει καλά, πολύ καλά εμπορικά. Τόσο, που κοντεύει να κάνει sold out, οπότε αν την έχετε βάλει στο μάτι, βιαστείτε.

Οι παραδόσεις του νέου υπαραυτοκινήτου της Porsche, μέχρι στιγμής, δεν ξεπερνάνε κατά πολύ τις 30. Από τα συνολικά 918 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν, θα έλεγε κανείς ότι η παραγωγή της έχει ακόμα πολύ δρόμο. Σε αντίθεση τουλάχιστον με τη διαθεσιμότητα, αφού όπως μας πληροφορεί ο Andre Oosthuizen, αντιπρόεδρος marketing της Porsche Βόρειας Αμερικής, δεν έχουν μείνει πολλά αυτοκίνητα απούλητα.

Παρά τα 200.000 δολάρια (περίπου 160.000 ευρώ) που χρειάζεται να καταθέσει κανείς μόνο και μόνο για να έχει το δικαίωμα να προστεθεί το όνομά του στη λίστα αναμονής, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο για να πάρουν στα χέρια τους το απόλυτο αντικείμενο του πόθου. Η Porsche ισχυρίζεται ότι η παραγωγή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου, με καλύτερο πελάτη τους Αμερικάνους, αφού οι πιο πολλές 918 Spyder θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όσο για το κόστος εκεί, η αρχική τιμή ξεκινά από τα 847.975 δολάρια, περιλαμβανομένων των μεταφορικών.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!