ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Mercedes αγοράζει την MV Agusta

mercedes_mv

Όπως φαίνεται, η εξαγορά της Ducati από τον όμιλο Volkswagen έβαλε σε πειρασμό τη Mercedes, να αποκτήσει και αυτή τη δική της ιταλική εταιρία μοτοσικλετών…

Η είδηση προέρχεται από ένα άρθρο της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας Suddeutsche Zeitung, που υποστηρίζει ότι η Daimler, μέσω του τμήματος AMG, φιλοδοξεί να αποκτήσει ένα μερίδιο της τάξης του 25% από τη θρυλική MV Agusta. Οι πρώτες φήμες κυκλοφόρησαν μέσα στον Αύγουστο, τώρα όμως οι ενδείξεις έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Όπως φημολογείται, το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών αυτών ανέρχεται στα 30 εκ. ευρώ. Μάλιστα το ποσοστό αυτό μπορεί να αυξηθεί, με τη Daimler να επενδύει περαιτέρω σε υποδομές και σε άλλους τομείς μέσα στην εταιρία.

Αυτή τη στιγμή, φυσικά, ούτε οι Γερμανοί αλλά ούτε και η οικογένεια Castiglioni, που διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο της MV Agusta, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση. Χρονικά, αν ισχύουν τα όσα διέρρευσαν, η συμφωνία μεταξύ των δύο μερών αναμένεται να ολοκληρωθεί με τις σχετικές υπογραφές, στις αρχές του νέου έτους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!