ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρόζ, αλλά για καλό σκοπό

imperial_pink

Εντάξει, για να κυκλοφορεί κανείς με Bentley η Lamborghini σε ροζ χρώμα θα πρέπει να του την έχουν χαρίσει… Η να είναι υποστηρικτής της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού.

Στην προκειμένη περίπτωση, που δεν μιλάμε για ένα αλλά για τρία πολυτελή αυτοκίνητα, ο λόγος είναι σαφώς ο δεύτερος. Και δεν πρόκειται για κάποιον βαθύπλουτο με ευαισθησίες αλλά για την Imperial Collection, μία από τις επιφανείς αντιπροσωπείες εταιριών κύρους στη Νότια Αφρική. Αυτή, που μεταξύ άλλων εμπορεύεται τη Bentley και τη Lamborghini, θεώρησε καλό να δώσει το δικό της στίγμα στον αγώνα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Στα πλαίσια λοιπόν της διεθνούς εκστρατείας υγείας που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Οκτώβριο, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα γύρω από την καταπολέμηση της αρρώστιας αλλά και την ενημέρωση των γυναικών, αποφάσισε να καλύψει με ροζ μεμβράνη τρία από τα μοντέλα της γκάμας της. Ο λόγος για μία Lamborghini Huracan LP610-4 και δύο Bentley, Continental GT Speed Convertible και Flying Spur. Όσο για το θέαμα, μπορεί να σφίγγει λίγο τις καρδιές των απανταχού petrolhead, αναμφίβολα όμως περνάει ξεκάθαρα το μήνυμα στους δρόμους του Γιοχάνεσμπουργκ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!