NEA

Νέο Renault Twingo από 9.470€

Renault-Twingo_2015_1000_new (2)

To νέο Twingo πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην έκθεση αυτοκινήτου που διεξάγεται έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού…

Renault-Twingo_2015_1000_new (1)Με ριζικά διαφορετική δόμηση (κινητήρας και κίνηση στον πίσω άξονα), η Renault ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης για το νέο Twingo, οι οποίες ξεκινούν από 9.470€ για την βασική και μικρότερη ατμοσφαιρική έκδοσηSCe 0.9 με 70 PS και προδιαγραφή Euro5b. Σε αντίθεση με την ίδια έκδοση SCe 70 S/S (από 9.970€, προδιαγραφής Euro6b και ίδια ισχύ), εδώ υπάρχει σύστημα start/stop που κατεβάζει την εκπομπή από τα 105 στα 95 g CO2/km απαλλάσσοντας από τέλη κυκλοφορίας.

Renault-Twingo_2015_1000_new (4)Η ισχυρότερη έκδοση Energy TCe 90 S/S είναι τούρμπο, αποδίδει 90 PS και κοστίζει από 12.150€. Σημειώστε πως οι αναφερόμενες τιμές πώλησης συνδυάζονται με όφελος απόσυρσης, ενώ όλες οι εκδόσεις έχουν μηχανικό πεντάρι κιβώτιο ταχυτήτων και είναι πεντάθυρες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Twingo, καθώς και το κάθε επίπεδο εξοπλισμού (αναμένονται αναλυτικές τιμές πώλησης ανά έκδοση εξοπλισμού).

new renault twingo specsnew renault twingo equip

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!