ΑΓΩΝΕΣ

Αποχωρήσεις ομάδων από την F1 ελέω οικονομικών προβλημάτων

kobayashi-monza14-side640 (1)

Όπως όλα δείχνουν στους επόμενους  αγώνες σε ΗΠΑ και Βραζιλία στο grid θα βρίσκονται μόνο 18 μονοθέσια.

Η FOM επιβεβαίωσε πως στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει τα μονοθέσια των ομάδων στο Ώστιν του Τέξας δε θα βρίσκονται αυτά των Marussia και Caterham. Ο Ecclestone έδωσε άδεια στις δυο ομάδες να μην παραστούν σε μια προσπάθεια να αμβλυνθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Πέρα από το άμεσο οικονομικό θέμα που έχουν οι δυο ομάδες ειδικά η Caterham που άλλαξε μετοχική σύνθεση πολύ πρόσφατα η μεγάλη εικόνα για τη F1 είναι αρνητική.

Είναι δεδομένο πως σε αθλητικό επίπεδο δε θα λείψει σε κανέναν η παρουσία των δυο ομάδων που σε πολλές περιπτώσεις τα μονοθέσιά τους κινούνταν σε ρυθμό GP2. Παρότι τόσο ο Kobayashi όσο και ο άτυχος Bianchi που τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του, είναι οδηγοί υψηλού επιπέδου.

Το θέμα είναι πως η F1, σήμερα δεν προσφέρει ένα περιβάλλον όπου μπορεί να επιβιώσει εύκολα μια μικρή ιδιωτική ομάδα. Η FIA ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πιέσει τις υπόλοιπες 9 ομάδες να βάλουν τρίτο μονοθέσιο στο grid παρότι μπορεί να το κάνει από τη στιγμή που ο αριθμός των μονοθεσίων πέφτει κάτω από το 20.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!