ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ισπανίας, ο τίτλος στον Ogier και μαθηματικά

Rally Spain 2014

Ο Sebastien Ogier απέφυγε τις κακοτοπιές στην τελευταία ημέρα δράσης του Ράλι Ισπανίας και μαζί με τη νίκη, κατέκτησε και τον δεύτερο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του!

O Γάλλος πήρε τη μισή νίκη στις χωμάτινες ειδικές της Παρασκευής και έκτοτε ουσιαστικά διαχειρίστηκε το προβάδισμά του. Ειδικά στο τρίτο και τελευταίο σκέλος, ακολούθησε συντηρητική προσέγγιση. Ήθελε άλλωστε απλά να ολοκληρώσει τη δοκιμασία στην ιβηρική χώρα, μπροστά από τον Jari-Matti Latvala για να εξασφαλίσει τον τίτλο. Όπως και έγινε.

Όσο για τον Φινλανδό, πήρε και τις τέσσερις ειδικές της ημέρας αλλά δεν κατάφερε να φτάσει τον teammate του στη Volkswagen Motorsport. Έμεινε λοιπόν δεύτερος – τόσο στην Ισπανία όσο και στη σεζόν. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Mikko Hirvonen με το Ford Fiesta WRC της M-Sport. Ο Mads Ostberg με το εργοστασιακό Citroen DS3 WRC ήταν μπροστά από τα Hyundai i20 WRC των Dani Sordo και Thierry Neuville. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!