ΔΙΑΦΟΡΑ

Βραδιά “ήχου” από την Porsche [vid]

Μία ξεχωριστή βραδιά, αποκλειστικά για petrolheads, διοργάνωσε η Porsche στις εγκαταστάσεις του μουσείου της, με πρωταγωνιστές μερικά από τα σημαντικότερα μοντέλα της ιστορίας της.

porsche_sound_nachtΔεν είναι η πρώτη χρονιά που η γερμανική εταιρία διοργανώνει το “Porsche Sound Nacht”, κάθε φορά όμως είναι ξεχωριστή. Σε αυτή την εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις 25 Οκτωβρίου, επισκέπτες και προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους εργοστασιακούς οδηγούς της φίρμας, τους μηχανικούς αλλά και διάφορα άλλα στελέχη που δίνουν το παρών.

Απώτερος σκοπός όλων, να απολαύσουν ένα “κονσέρτο” που δεν δίνουν όργανα αλλά οι κινητήρες μερικών από τα πλέον ιστορικά αγωνιστικά και αυτοκίνητα δρόμου της εταιρίας. Από τις 356 και τις πρώτες 911, μέχρι τα μονοθέσια F1 της εταιρίας, τη θηριώδη 917 και το τελευταίο διαμάντι της γραμμής παραγωγής, 918, οι ήχοι που παράγονται δύσκολα θα αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο. Η γλώσσα του συγκεκριμένου video είναι τα γερμανικά, είμαστε όμως αρκετά σίγουροι ότι για τους κινητήρες δεν χρειάζεται μετάφραση…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!