ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σπέσιαλ έκδοση για το ασχημότερο κουπέ στον κόσμο!

Mitsuoka Orochi Evangelion Edition (3)

Η εταιρία Mitsuoka δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει με τον επίλογο στο κεφάλαιο του ασχημότερου κουπέ στον κόσμο: το Mitsuoka Orochi Evangelion Edition!

Mitsuoka Orochi Evangelion Edition (1)Λένε πως ακόμη και η αρνητική διαφήμιση, δεν παύει να είναι διαφήμιση! Πάρτε για παράδειγμα την εταιρία Mitsuoka η οποία κατασκεύασε το Orochi που έχει ψηφιστεί πολλές φορές ως το πιο άσχημο σπορ αυτοκίνητο του κόσμου. Πριν από μερικούς μήνες οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν την διακοπή της παραγωγής του έχοντας κατασκευάσει/πουλήσει περίπου 400 αυτοκίνητα (με συλλεκτική αξία θα λέγαμε, γούστα είναι αυτά!).

Mitsuoka Orochi Evangelion Edition (4)Ωστόσο, αυτός που δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ήταν ο Taka-nori Aoki, ο σχεδιαστής του Orochi (η ονομασία βασίζεται σε τέρας της ιαπωνικής μυθολογίας, όχι αδίκως…). Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει 11 σπέσιαλ εκδόσεις οι οποίες θα είναι τόσο καλόγουστες όπως και αυτές στις φωτογραφίες που βλέπετε και είναι εμπνευσμένες από την ιαπωνική σειρά καρτούν Neon Genesis Evangelion.

Mitsuoka Orochi Evangelion Edition (2)Τα 11 συλλεκτικά Evangelion θα διατεθούν μέσω της αλυσίδας 7-Eleven, στα καταστήματα της οποίας όσοι θέλουν θα δηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Στην πορεία θα κληρωθούν οι 11 τυχεροί, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν περίπου 120.000 ευρώ στην μπάντα για να τα αγοράσουν. Είμαστε πολύ περίεργοι να γνωρίζαμε τους 11 που θα καταβάλλουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αποκτήσουν ένα τόσο άσχημο αυτοκίνητο. Φυσικά, γούστα είναι αυτά…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!