NEA

Ανανέωση για τα Mazda 6 & CX-5

Mazda-6-Mazda-CX-5-FL (5)

H Mazda παρουσίασε στην έκθεση του Λος Άντζελες και τις ανανεωμένες εκδόσεις των 6 και CX-5, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από το 2015 και στην Ευρώπη…

Η Mazda έχει πάρει για τα καλά φόρα και μετά τα ολοκαίνουργια MX-5 και CX-3, στην αμερικανική έκθεση παρουσιάζει επίσης τα ανανεωμένα 6 και CX-5. Κοινό στοιχείο του facelift τόσο του σεντάν και του στέισον όσο και του SUV είναι η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας τους, καθώς και η προσθήκη διακόπτη επιλογής προγραμμάτων υποβοήθησής, που και στα δύο συνδυάζεται μόνο με κινητήρες βενζίνης και αυτόματα κιβώτια.

Στο 6 οι diesel των 2.000 cc με 150 και 175 PS μπορούν πλέον να συνδυαστούν και με τετρακίνηση, ενώ στο CX-5 ο κορυφαίος κινητήρας βενζίνης είναι πλέον αυτός των 2.500 cc με 192 PS/256 Nm και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο και με τετρακίνηση. Φυσικά και στα δύο υπάρχουν κάποιες μικρές αισθητικές επεμβάσεις στο εξωτερικό καθώς και αναβαθμισμένα υλικά στο εσωτερικό, μαζί με το καινούργιο σύστημα infotainment MZD, ενώ πλέον διαθέτουν και full LED προβολείς.

Όπως είπαμε, η Mazda έχει φουλάρει για τα καλά, αλλά στην Ευρώπη του turbo-downsizing τροχοπέδη αποτελούν οι υψηλού κυβισμού ατμοσφαιρικοί κινητήρες (με εξαίρεση τον turbo αξιόλογο ντίζελ 1.500άρη). Στην Ελλάδα αναμένουμε νεότερα για την αντιπροσώπευση της εταιρίας από το νέο έτος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!