NEA

Subaru Forester TS μόνο για 300 τυχερούς

SUBARU-FORESTER-TS-1

Η ιαπωνική εταιρία δημιούργησε για την εκεί αγορά μια νέα ειδική έκδοση του Forester με 240 άλογα…

Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει το tS στην επωνυμία του κορυφαίου Subaru Forester, που θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία, τότε να σας πούμε πως αυτό προέρχεται από τις λέξεις «tuned by STi». Οι οποίες υποδηλώνουν την ύπαρξη των 240 PS που αποδίδει ο δίλιτρος boxer, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT και την δεδομένη συμμετρική τετρακίνηση. Η απόδοση των 240 ίππων δεν είναι γενικά μεγάλη για τα ιαπωνικά δεδομένα, ενώ όσοι περίμεναν μια έκδοση STI με 300+ ίππους του Forester εν μέρει θα αποζημιωθούν από τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τις πιο έντονες φούστες και τους τροχούς των 19 ιντσών.

Τα φρένα είναι της Brembo, ενώ χαρακτηριστικό είναι το ταχύμετρο στον πίνακα οργάνων που φτάνει τα 260. Αντίστοιχη εικόνα και στο εσωτερικό, με πολύ δέρμα και κόκκινες ραφές, ενώ αν κάποιος θέλει να αποκτήσει αυτό το ιδιαίτερο Forester έχει μεν καιρό, αλλά όχι μετά τις 5 Απριλίου του 2013. Παράλληλα θα πρέπει να έχει διαθέσιμα 4.350.000 γιέν (περίπου 30.000 ευρώ).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!