NEA

Επίσημα το 2015 το νέο Ford Focus RS από την Ford Performance

FORD-FOCUS-RS-7

Η Ford ανακοίνωσε και επίσημα το πλάνο της που περιλαμβάνει την παραγωγή 12 νέων μοντέλων υψηλών επιδόσεων (μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το Focus RS), που θα επιμεληθούν τα τμήματα Ford Racing, Ford SVT και Team RS.

FORD-FOCUS-RS-1Το νέο και ισχυρότερο Focus θα παρουσιαστεί οριστικά και αμετάκλητα μέσα στο 2015, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ford. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και μια νέα ομάδα, η Ford Performance, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την εξέλιξη όλων των νέων σπορ μοντέλων της μάρκας, φυσικά με την υποστήριξη της ευρωπαϊκής RS (Rallye Sport) και της αμερικανικής SVT (Sport Vehicle Team).

FORD-FOCUS-RS-5H Ford σκοπεύει να παρουσιάσει 12 σπορ μοντέλα μέχρι το 2020, πέρα από το νέο Focus RS, το οποίο αναμένεται να έχει περισσότερους από 300 PS. Έτσι, θα είναι περίπου 50% πιο δυνατό από την πρώτη γενιά του, που παρουσιάστηκε το 2002 και είχε 215 PS. Η 2η διέθετε ακόμα πιο τονισμένο σπορ προφίλ, ενώ η απόδοσή της έφτανε τους 305 PS στην «απλή» της εκδοχή και τους 350 στην RS500. Περίπου κάτι ανάλογο αναμένουμε και για το νέο Focus RS, για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!