ΑΓΩΝΕΣ

Στην Ferrari o Esteban Gutierrrez

Indian GP Friday 25/10/13

Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί έκπληξη και υπάγεται στο γενικότερο κλίμα ριζικών αλλαγών στο Μαρανέλο.

Μπορεί να έχασε τη θέση του ως επίσημος οδηγός της Sauber αλλά δεν θα μείνει εκτός Formula 1. Ο λόγος για τον Esteban Gutierrez που ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της Scuderia Ferrari, ως δοκιμαστής και εφεδρικός οδηγός! Ο επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, δήλωσε σχετικά: «Τονίζοντας για πολλοστή φορά την πλήρη μας εμπιστοσύνη στο οδηγικό μας δίδυμο που αποτελείται από τον κάτοχο τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων Sebastian Vettel και τον Kimi Raikkonen που έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari, υποδέχομαι με χαρά στην ομάδα μας τον Esteban Gutierrez».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να παρέχουμε αυτή την ευκαιρία στον Esteban που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πλούσια εμπειρία με αυτή τη νέα γενιά μονοθεσίων της F1. Είμαι σίγουρος πως με αυτή θα συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας μας για εξέλιξη μέσω του προσομοιωτή. Παράλληλα, υποδεχόμενοι τον Esteban ανοίγουμε την πόρτα της Ferrari για έναν οδηγό από το Μεξικό, μία χώρα όπου η Ferrari έχει πολλούς υποστηρικτές. Όπως και πριν από 50 χρόνια, την εποχή των αδερφών Rodriguez».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!