NEA

Μία Lamborghini Aventador για την Pirelli

Lamborghini-Aventador-Pirelli-Edition-2

Η ειδική έκδοση Aventador με τα ελαστικά Pirelli θα είναι διαθέσιμη τόσο ως κουπέ όσο και ως ρόουντστερ, με την λίστα τω παραγγελιών να έχει ήδη ανοίξει και τις πρώτες παραδόσεις από το καλοκαίρι…

Lamborghini-Aventador-Pirelli-Edition-3Η συνεργασία της Lamborghini με την Pirelli χρονολογείται πίσω στο 1963 και προκειμένου να γιορτάσει αυτή η 50ετή συμβίωση, η ιταλική φίρμα παρουσίασε την Aventador LP 700-4 Pirelli Edition. Από τεχνικής πλευράς δεν υπάρχει κάποια διαφορά από την κανονική έκδοση του αυτοκινήτου, ενώ οπτικά διαφοροποιείται από τους χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματός της.

Lamborghini-Aventador-Pirelli-Edition-4Η πρώτη επιλογή είναι ματ μαύρο για την οροφή, τις κολώνες, το κάλυμμα του κινητήρας και τις (μετακινούμενες) εισαγωγές αέρα σε συνδυασμό με 6 «γυαλιστερά» χρώματα (Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo και Grigio Ater) για το υπόλοιπο αμάξωμα. Η δεύτερη είναι οι μαύρες επιφάνειες να είναι «γυαλιστερές» και το υπόλοιπο αμάξωμα ματ, σε 4 αποχρώσεις (Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas και Grigio Titans).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!