NEA

Φουλ επίθεση από την Renault για το 2015!

Renault-Espace_2015

H γαλλική εταιρία προετοιμάζει φουλ επίθεση από το νέο έτος λανσάροντας τα νέα Megane, Laguna, Espace και κόμπακτ SUV!

Renault-Espace_2015_plus (1)Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για ένα νέο SUV που η Renault θα παρουσιάσει στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο. Ωστόσο, αυτό θα είναι μόλις το ένα από τα πολλά νέα μοντέλα της εταιρίας με το 2015 να είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές για τη Renault, η οποία θέλει να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης των ευρωπαίων κατασκευαστών. Συγκεκριμένα, τους πρώτους μήνες της χρονιάς θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του νέου Espace, με στιλ crossover, 1.600άρη κινητήρα και πλαίσιο από Nissan X-Trail.

Το ίδιο θα αποτελέσει την βάση για το νέο Laguna που θα δούμε στην διάρκεια του 2015, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο όλα τα μηχανικά σύνολα της εταιρίας θα πρέπει να πληρούν την προδιαγραφή Euro 6. Η νέα Laguna μάλλον θα έχει νέα ονομασία ως ένδειξη της μεταστροφής της εταιρίας σε πιο σικ κατεύθυνση -σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της μάρκας Laurens van Acker «το design είναι πλέον ο νούμερο 1 λόγος αγοράς ενός Renault»-, ενώ στη νέα γενιά δεν θα υπάρχει κουπέ έκδοση παρά μόνο η κλασική σεντάν και φυσικά το στείσον.

RENAULT-NEW-MODELS-2015-3Φυσικά, το μεγάλο στοίχημα της εταιρίας, που μαζί με το Clio θα αποτελέσουν τον βασικό οικονομικό αποταμιευτήρα, δεν είναι άλλο από το νέο Megane που θα αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο με την εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσής (ειδικά στην ντίζελ έκδοση). Η νέα γενιά Megane αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο με σαφώς πιο σύγχρονη εμφάνιση που θα συμβαδίζει με εκείνη των Clio και Captur.

Θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, τους νέους Euro 6 κινητήρες, νέους για τις κορυφαίες εκδόσεις, ενώ οι πληροφορίες μας λένε πως πιθανότητα δεν θα υπάρξει κάμπριο έκδοση δίνοντας βαρύτητα στο κουπέ. Παράλληλα, το νέο Megane θα ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις σε συστήματα ασφάλειας και διασύνδεσης, κάτι που αναμένεται να ισχύει και για το μεγαλύτερο νέο Laguna. Να υπενθυμίσουμε πως το Renault SUV θα λανσαριστεί νωρίτερα έως το καλοκαίρι και θα βασίζεται στο Nissan Qashqai.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!