NEA

Ariel Nomad για εκτός δρόμου καταστάσεις

Ariel-Nomad-1

Το νέο «εργαλείο» της Ariel ονομάζεται Nomad, θα βασίζεται στο Atom και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση Autosport, τον Ιανουάριο…

Ariel-Nomad-2Μέχρι τότε η βρετανική εταιρία Ariel παρουσίασε τα πρώτα σκίτσα για το Nomad που ακολουθεί την λογική του Atom, αλλά με μία πιο crossover προσέγγιση. Η βάση, το σωληνωτό χωροδικτύωμα που επεκτείνεται μέχρι και πάνω από τις δύο θέσεις των επιβατών προστατεύοντας από τυχόν ανατροπή, είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του Nomad.

Το άλλο βασικό, αναμένεται να είναι η εξαιρετικά χαμηλή αναλογία κιλών ανά ίππο, όπως και στο Atom. Ωστόσο, στο Nomad η βρετανική εταιρία θα έχει νέα ανάρτηση, με μεγαλύτερες διαδρομές και αυξημένη ελευθερία άρθρωσης, ενώ κινητήρας θα είναι ένας ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος χωρητικότητας 2.400 cc προέλευσης Honda.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!