NEA

BMW 340i με 365 άλογα

BMW-3-Series_2012_1000

Η προγραμματισμένη ανανέωση της Σειράς 3 θα περιλαμβάνει και μία νέα εξακύλινδρη έκδοση με 365 άλογα που θα τοποθετείται ανάμεσα στην 335i και την M3…

Μετά την ανανεωμένη BMW 1, έτσι και η «τριάρα» αναμένεται να υποδεχθεί τους νέους 3-κύλινδρους 1.500άρηδες κινητήρες με την βασική έκδοση να αποδίδει 136 άλογα και να κυκλοφορεί το αργότερα αρχές 2015. Φυσικά, στο πλαίσιο του facelift θα περιλαμβάνονται και αισθητικές αλλαγές με επανασχεδιασμένη μάσκα, προφυλακτήρες και προβολείς, και πιο διακριτικές στον εσωτερικό διάκοσμο. Παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί και ο νέος τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών με τον εσωτερικό κωδικό B48, που κινεί ήδη την 2 Active Tourer και αποδίδει στη βασική του εκδοχή (στην 320i δηλαδή) 193 άλογα.

Από την άλλη, μία καλή απάντηση απέναντι στην Mercedes-Benz C450 AMG Sport θα είναι η νέα έκδοση 340i, η οποία θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα. Η απόδοσή της θα φτάνει τα 365 άλογα και στόχος είναι να γεφυρώσει το χάσμα, από τους 306 ίππους της 335i, έως του 431 της M3. Επίσης, η BMW σχεδιάζει να έχει έτοιμη και την plug-in υβριδική έκδοση απαντώντας στην Mercedes C350 Plug-in Hybrid, ενώ βελτιωμένοι στα σημεία θα είναι και οι εξαιρετικοί πετρελαιοκινητήρες που διαθέτει η BMW.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!