NEA

Ποια θα είναι η ονομασία της νέας Alfa Romeo;

Alfa-Romeo-Giulia-02

Στις 24 Ιουνίου έχει προγραμματισθεί η επίσημη παρουσίαση της πολυσυζητημένης και πολυαναμενόμενης νέας Alfa…

Alfa Romeo Giulia render  Thorsten-Krisch (11)Τελικά πως θα ονομάζεται νέο σεντάν της Alfa; Θα ειναι Giulia ή 159; Ακόμη και οι ίδιοι οι Ιταλοί δεν ξέρουν αφού οι απόψεις διίστανται, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος. Από την μία, οι άνθρωποι της Alfa Romeo επιθυμούν διακαώς να επαναφέρουν την ιστορική ονομασία της Giulia, ενώ από την άλλη οι ιθύνοντες της Fiat-Chrysler θέλουν να συνεχίσουν την ονομασία με νούμερα καθώς πιστεύουν πως κάτι τέτοιο ταιριάζει καλύτερα απέναντι στον γερμανικό ανταγωνισμό.

Πάντως, ο σχεδιαστής της FCA Lorenzo Ramaciotti εξέφρασε την επιθυμία του για την ονομασία Giulia και παραδέχτηκε πως η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Εδώ να πούμε πως η παραγωγή της νέας Alfa θα ξεκινήσει την άνοιξη στο εργοστάσιο Cassino, λίγο έξω από την Ρώμη. Οπότε οι Ιταλοί έχουν ακόμη λίγο χρόνο για να το σκεφτούν προτού ξεκινήσουν να φτιάχνουν το καλούπι για τα νέα logo…

ABARTH-SPIDERΝα υπενθυμίσουμε πως οι Ιταλοί καθυστερούν όχι μόνο στην απόφαση για την ονομασία του νέου τους σεντάν, αλλά και για το σπορ μοντέλο που θα βασίζεται στο νέο Mazda MX-5. Όμως οι Ιταλοί δεν θα ήταν Ιταλοί αν δεν άλλαζαν την τελευταία στιγμή κάτι. Κάτι το οποίοι δεν είναι άλλο από τη… μάρκα του ρόουντσερ τους, διότι θεωρούν πως δεν μπορεί να έχει τα σήματα της Alfa Romeo (καθώς όλες οι Alfa θα πρέπει ντε και καλά να κατασκευάζονται στη γείτονα χώρα).

Και το μικρό roadster θα κατασκευάζεται παράλληλα με το Mazda στη μακρινή Ιαπωνία, οπότε στη μάσκα του και όπου κρίνουν οι σχεδιαστές του θα έχει τα σήματα είτε της Fiat είτε, πιο πιθανόν, της Abarth. H αλλαγή αυτή είχε σα συνέπεια τις διαφοροποιήσεις κάποιων στοιχείων του σχεδιασμού, οι οποίες έχουν σαν άμεση συνέπεια την καθυστέρηση του λανσαρίσματος. Πόσο θα είναι αυτή η καθυστέρηση; Σύμφωνα με τον ισχυρό άντρα του ομίλου FCA (Fiat Chrysler Automobiles) 3 με 4 μήνες, αλλά εσείς για καλό και για κακό υπολογίστε τουλάχιστον το διπλάσιο και βλέπουμε (στην φωτογραφία βλέπετε εικασία από τον μετρ Theophilus Chin).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!