NEA

Εξευρωπαϊσμένη εμφάνιση για το Ford EcoSport

Ford-EcoSport_EU-Version_2014_1000 (3)

Μέχρι να λανσαριστεί και στην χώρα μας το μικρότερο κόμπακτ SUV, ίσως και να συνδυαστεί με την facelift εκδοχή του…

FORD-ECOSPORT-FL-3To Ford EcoSport είναι το μικρότερο SUV της Ford, κατασκευάζεται στην Λατινική Αμερική και παρόλο που έχει λανσαριστεί σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές, η εμπορική του πορεία δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ιθυνόντων. Οι οποίοι θεωρούν πως η αιτία είναι η ρεζέρβα στην 5η πόρτα, ένα στοιχείο που απουσιάζει από τα ανταγωνιστικά μοντέλα με εφάμιλλο χαρακτήρα.

FORD-ECOSPORT-FL-4Έτσι, σε μια προσπάθεια ώστε το παρουσιαστικό να γίνει πιο ελκυστικό και κοντινό στα ευρωπαϊκά δεδομένα, το EcoSport σύντομα θα αποκτήσει ανανεωμένη εμφάνιση, δίχως την κρεμασμένη ρεζέρβα στην 5η πόρτα (πάντως, ο πελάτης θα έχει την δυνατότητα να την επιλέξει δίχως επιβάρυνση).

FORD-ECOSPORT-FL-5Το ελαφρύ facelift έρχεται περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του μοντέλου, ενώ πέρα από τις διακριτικές αισθητικά αναβαθμίσεις, θα υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στην ανάρτηση, ενώ το εσωτερικό θα αναβαθμιστεί με καλύτερα και ποιοτικότερα πλαστικά. Ακόμη και όταν το EcoSport περάσει από αυτή την ανανέωση, η εισαγωγή του στην Ελλάδα παραμένει άδηλη. Μέχρι τότε, τα επόμενα μεγάλα νέα από την Ford στις 3 Φεβρουαρίου, με την αποκάλυψη του νέου Ford Focus RS!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!