ΔΙΑΦΟΡΑ

Back to the future από τη McLaren [vid]

Θυμόσαστε την κλασική ταινία των 80’s, με τη DeLorean DMC-12 στο ρόλο της μηχανής του χρόνου; Μία ανάλογη επιστροφή, στις πίστες αυτή τη φορά, προγραμματίζει και η McLaren.

back_to_the_racetrackΗ αφορμή είναι προφανώς η συνεργασία της εταιρίας με τη Honda, που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Παρόλα αυτά όμως, στο συγκεκριμένο σποτάκι, με την ονομασία Back to the racetrack, δεν φαίνεται πουθενά μονοθέσιο. Μόνο οι δύο εργοστασιακοί οδηγοί της εταιρίας, Alonso και Button, με αρκετό κέφι και χαλαρή διάθεση, να παίζουν με μία 650S.

Η τελευταία, σαν μία νέα DeLorean, αναλαμβάνει να τους ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, σε στιγμές δόξας της εταιρίας, αφού η συνεργασία McLaren-Honda οδήγησε σε 44 νίκες και 8 παγκόσμια πρωταθλήματα, μεταξύ των ετών 1988 και 1992. Το μήνυμα, νομίζουμε, περνάει ξεκάθαρα. Επιστροφή στις πίστες, επιστροφή και στις νίκες. Το μόνο που μένει είναι αυτό να επαληθευτεί.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!