NEA

Seat Ibiza 1.6 TDI 90hp με νέα μειωμένη τιμή

SEAT IBIZA 78434

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε νέα τιμή πώλησης για την πετρελαιοκίνητη έκδοση του Ibiza που με την προσφορά και απόσυρση ξεκινά από 13.156€

Η κατηγορία των μικρο-μεσαίων αυτοκινήτων πόλης με κινητήρες πετρελαίου ενισχύεται με μια πολύ δυνατή value for money πρόταση, το Seat Ibiza 1.6 TDI 90hp, η οποία απευθύνεται στον υποψήφιο αγοραστή που αναζητάει πέρα από την οικονομία και τις αναβαθμισμένες επιδόσεις. Ο πετρελαιοκινητήρας των 1.598κ.εκ. με τεχνολογία common rail αποδίδει 90 ίππους και 230 Νm μέγιστη ροπή μόλις από τις 1500 σ.α.λ. Οι καλές επιδόσεις του συνδυάζονται με την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου των 4,2 λτ/100χλμ και με εκπομπές CO2 μόλις 109 g/km, καθιστώντας το Ibiza 1.6 TDI 90hp ένα από τα πιο συμφέροντα μοντέλα της κατηγορίας του, ενώ προσφέρεται τόσο με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων όσο και με αυτόματο DSG 7 σχέσεων.

Το Ibiza 1.6 ΤDΙ 90hp προσφέρεται στην πλήρη εξοπλιστική έκδοση Style, ενώ με την νέα εμπορική πολιτική της Τεχνοκάρ και με την προσφερόμενη έκπτωση των 1.950€ διατίθεται με €13.156 για το Ibiza SC και με €13.524 για το Ιbiza 5θ (τιμές με προσφορά και απόσυρση). Η χρέωση για το κιβώτιο DSG ανέρχεται στα €1.388, ενώ με χρέωση €180 είναι διαθέσιμη και η έκδοση Style Plus που περιλαμβάνει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα στη 5θυρη έκδοση ή αυτόματο κλιματισμό και φιμέ τζάμια στο SC.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!