ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βράβευση της ελληνικής oμάδας της Schaeffler Automotive Aftermarket

iaa_big_pictures_baugruppe_efm_india

Η παρουσία της Schaeffler Automotive Aftermarket στην Ελλάδα ενισχύεται ακόμα περισσότερο…

Award_Outstanding Performance 2014Στο Διεθνές Συνέδριο Πωλήσεων της Schaeffler, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20-21 Ιανουαρίου 2015 στο Herzogenaurach της Γερμανίας, βραβεύτηκε η ομάδα εμπορικής και τεχνικής υποστήριξης της Schaeffer Automotive Aftermarket Ν.Α. Ευρώπης, στην οποία ανήκει και η ελληνική αγορά, με το βραβείο «Outstanding Performance 2014». Το μότο του Ομίλου Schaeffler “στην περιοχή, για την περιοχή” (“In the region, for the region”), βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη έκφραση στην περίπτωση της ελληνικής αγοράς. Από το 2007 και έπειτα, η ομάδα της Schaeffler Automotive Aftermarket στην Ελλάδα, μεγαλώνει διαρκώς, συμβαδίζοντας με τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα πωλήσεων, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Greek SAAM teamΚομβικό σημείο στην ενδυνάμωση της παρουσίας της Schaeffler στην ελληνική αγορά αποτέλεσε η πρόσληψη, από το 2011, του κ. Άγγελου Λασκαρίδη, ως υπευθύνου Τεχνικής Υποστήριξης των αγορών ανταλλακτικών Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας και Βουλγαρίας. Η επαγγελματική και αναμφισβήτητα απαραίτητη μεταφορά τεχνογνωσίας στα συνεργεία οχημάτων, απευθείας από τον προμηθευτή, έθεσε τις βάσεις της ανάπτυξης της Schaeffler στην ελληνική αγορά. Οι διανομείς και τα συνεργεία δικαίωσαν την επιλογή της Schaeffler τιμώντας όχι μόνο τα τεχνικά σεμινάρια (πάνω από 4.000 συμμετοχές) αλλά και το σύνολο της τεχνικής υποστήριξης στην αγορά (ενδεικτικά περιλαμβάνει επίλυση εγγυήσεων, τεχνικές πληροφορίες, επι τόπου επίλυση τεχνικών προβλημάτων κ.α.).

Aggelos Laskaridis_Manager Technical Services North East Southeast EuropeΗ επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς του τεχνικού τμήματος της Schaeffler στην Ελλάδα δεν άργησε να έρθει. Από 1.1.2015 ο κ. Λασκαρίδης ανέλαβε τη θέση του Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών Βόρειας, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, έχοντας στην ευθύνη του περισσότερους από 15 Υπευθύνους Τεχνικών Υπηρεσιών που στηρίζουν τα προϊόντα LUK INA FAG και Ruville σε 37 χώρες.

George Dellas_Manager Technical Services GR CY MLΤο δύσκολο έργο της αναπλήρωσης του κ. Λασκαρίδη ανέλαβε από τις αρχές του 2015, ο κ. Γιώργος Δέλλας, ως υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας. Η σημαντική εμπειρία του κ. Δέλλα στο χώρο του αυτοκινήτου εγγυάται τη συνέχιση και περαιτέρω αναβάθμιση της τεχνικής υποστήριξης για όλες τις μάρκες του Ομίλου Schaeffler.

Vasilis Nestoras_Regional Sales Manager GR CY MLΣτο σκέλος των πωλήσεων η Schaeffler συνεχίζει να στηρίζει το aftermarket με στελέχη που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Από το 2014, την εμπορική διεύθυνση της ελληνικής αγοράς aftermarket έχει αναλάβει ο κ.Βασίλειος Νέστωρας, στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση όλων των επιπέδων διανομής.

Thodoris Lekkas_Area Sales Manager Southeast EuropeΟ κ. Θεόδωρος Λέκκας, Περιφερειακός Δ/ντης Πωλήσεων Ν.Α Ευρώπης, ο οποίος παρευρέθη στην τελετή βράβευσης, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του για την αφοσίωση, την προσπάθεια και την προσήλωσή τους στους στόχους της εταιρείας. Ασφαλώς, το βραβείο αυτό ανήκει, όχι μόνο στους ανθρώπους της Schaeffler αλλά πρωτίστως στους συνεργάτες της. Στους εισαγωγείς, στους εμπόρους ανταλλακτικών και σε όλα τα συνεργεία οχημάτων, που εμπιστεύονται τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και πάνω από όλα τους ανθρώπους της Schaffler Automotive Aftermarket.

Schaeffler news oct 2014 (4)Η επιλογή της Schaeffler να καταστήσει την Ελλάδα κομβικό σημείο τεχνικής και εμπορικής υποστήριξης σε περιφερειακό επίπεδο, δικαιώνεται μέρα με τη μέρα. Επιστέγασμα της επιτυχημένης στρατηγικής, σε συμβολικό επίπεδο, αποτέλεσε η πρόσφατη βράβευση της Ομάδας Πωλήσεων Nοτιοανατολικής Ευρώπης, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πωλήσων της Schaeffler, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά του Ομίλου στο Herzogeraurach της Γερμανίας, στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2015.

[accordion close=”1″ title=”Σχετικά με την Schaeffler“]Ο όμιλος Schaeffler με τις μάρκες του LuK, INA & FAG, είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ρουλεμάν, εδράνων ολίσθησης και τεχνολογίας γραμμικής και άμεσης μετάδοσης κίνησης, καθώς και προϊόντων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για εφαρμογές κινητήρων, συστημάτων μετάδοσης κίνησης και σασί. Ο διεθνούς δραστηριοποίησης Όμιλος Schaeffler σημείωσε το 2014 πωλήσεις περίπου 12,5 δις ευρώ. Με περίπου 82.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, η Schaeffler είναι μία από τις μεγαλύτερες γερμανικές και ευρωπαϊκές βιομηχανικές, οικογενειακές επιχειρήσεις. Με 180 τοποθεσίες σε περισσότερες από 50 χώρες, η Schaeffler διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής, εγκαταστάσεων έρευνας και ανάπτυξης, εταιριών πώλησης, τεχνικών γραφείων και εκπαιδευτικών κέντρων.[/accordion]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!