ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα… λουκάνικα της Audi

audi_wurst

Αν νομίζετε ότι η Audi παράγει μόνο αυτοκίνητα, γελιέστε. Το Ingolstadt εκτός από γραμμή παραγωγής έχει και… κρεοπωλείο, το οποίο παρασκευάζει premium λουκάνικα!

Το αγαπημένο πιάτο των υπαλλήλων της Audi είναι τα λουκάνικα. Όχι όμως όποια και όποια αλλά τα συγκεκριμένα που παράγει η ίδια η εταιρία! Όσο και αν ακούγεται παράξενο, υπάρχει κρεοπωλείο της Audi, στο οποίο ο χασάπης χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά της περιοχής, παρασκευάζοντας λουκάνικα που οι πάντες θεωρούν ανώτερα αυτών που πωλούνται στα super market και στα γύρω μαγαζιά.

Η παραγωγή μάλιστα κάθε άλλο παρά είναι μικρή. Πέρυσι διατέθηκαν περισσότερα από 1.000.000 λουκάνικα! Μόνο στα διαλείμματα και στο μεσημεριανό, οι εργάτες της φίρμας κατανάλωσαν 460.000 weisswurste και 110.000 currywurste. Αν επιτρεπόταν και η μπύρα, τότε η γραμμή παραγωγής της Audi θα έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στη Γερμανία…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!