ΑΓΩΝΕΣ

Carmen Jorda, η ομορφότερη παρουσία στην F1;

Motor Racing - Formula One Testing - Test Three - Day 1 -  Barcelona, Spain

Η Lotus F1 ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την ισπανίδα Carmen Jordá, για το ρόλο της «οδηγού εξέλιξης»!

Jorda-Lotus-a640Μία συνεργασία την οποία ο κόσμος της Formula 1 υποδέχθηκε με σκεπτικισμό καθώς παρά τις… προφανείς αρετές της, δεν θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Βέβαια θα μας πείτε, είναι μακροσκελής η λίστα οδηγών που χάρη στην οικονομική υποστήριξη που μπορούσαν να παρέχουν, βρήκαν θέση σε ομάδες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ακόμα και σε ρόλο επίσημου οδηγού. Και θα έχετε δίκιο. Τουλάχιστον η Carmen της F1, θα προσφέρει και λίγη λάμψη στα paddock και στα γκαράζ της ομάδας του Ένστον…

Jorda-Lotus-b640tallΤι σημαίνει «οδηγός εξέλιξης»; Είναι ρόλος πρόσφατα «γεννημένος» και αφορά οδηγούς που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους πίσω από το τιμόνι του προσομοιωτή. Παράλληλα, η 26χρονη θα ταξιδεύει μαζί με την ομάδα στα Grand Prix και στις δοκιμές εξέλιξης ενώ όπως ανακοινώθηκε, θα οδηγήσει και τη νέα E23 Hybrid. Ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκε το πότε.

Ποια είναι όμως η Carmen Jordá; Είναι κόρη του βετεράνου οδηγού αγώνων José Miguel Jordá. Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Βαλένθια και το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής – άλλωστε και η έως τώρα καριέρα της περιελάμβανε συμμετοχή σε θεσμούς και στις δύο άκρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!