NEA

Mitsubishi Concept XR-PHEV II για το νέο ASX

Mitsubishi Concept XR-PHEV II

Αισθητικά το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η Mitsubishi στην Γενεύη ακολουθεί άλλους πιο δυναμικούς δρόμους προλογίζοντας την επόμενη γενιά του ASX…

MITSUBISHI-Concept-XR-PHEV-II-4Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του XR-PHEV II και κρίνοντας από τις διαστάσεις του αμαξώματος -με μήκος 4,49 μέτρα, πλάτος 1,89, ύψος 1,62- αποτελεί και μια πρώτη προσέγγιση για τη νέα γενιά του ανανεωμένου ASX. Χαρακτηριστική η σχήματος «Χ» μάσκα και ενδιαφέρουσα η πλευρική γραμμή η οποία ανεβαίνει προς τα πίσω σε συνδυασμό και με την αλά κουπέ διαμόρφωση της οροφής.

Το XR-PHEV II είναι υβριδικό, με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία και δεδομένα και έναν ηλεκτροκινητήρα 120 kW. Και οι δύο κινούν τους εμπρός τροχούς, ενώ ο πρώτος ουσιαστικά τροφοδοτεί την μπαταρία των 12 kWh με ενέργεια και μπαίνει στο παιχνίδι σπανιότατα και μόνο όταν χρειάζεται φουλ ισχύς. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η ιαπωνική εταιρεία δίνει τις εκπομπές CO2 να είναι κάτω από τα 40 g/km.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!