NEA

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του Hyundai i20 Active

hyundai_i20_active

Ορμώμενη από το συμβατικό, hatchback, i20 η Hyundai ετοιμάζει μία νέα, crossover εκδοχή του μοντέλου, την οποία και αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στον επόμενο μήνα.

hyundai_i20_active_2Το i20 Active, όπως θα ονομάζεται, θα παρουσιαστεί το Μάρτιο στην Ινδία και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις περισσότερες αγορές του πλανήτη αργότερα, μέσα στο έτος. Από τα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία, γίνεται εμφανής η προσπάθεια αλλαγής της εξωτερικής εμφάνισης προς ένα πιο σκληροτράχηλο look, με τη χρήση ενισχυμένων προφυλακτήρων, πλαστικών ποδιών και άλλων εξωτερικών λεπτομερειών, όπως φώτα LED.

Αντίστοιχα, κρίνοντας από το κενό μεταξύ των θόλων και των τροχών, η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος θα πρέπει να έχει «τσιμπήσει» ορισμένα εκατοστά, ώστε να συμβαδίζει με την on/off λογική του. Αναφορικά με τους κινητήρες, φήμες κάνουν λόγο για δύο σύνολα, ένα βενζινοκίνητο 1.2 λίτρων, με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ένα diesel 1.4 λίτρων, με εξάρι μηχανικό κιβώτιο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!