NEA

Με ντίζελ το νέο Audi RS Q7;

AUDI-RS-Q7-1 (1)

H Audi, όπως γράφτηκε στο βρετανικό TopGear, σκοπεύει να παρουσιάσει και μια έκδοση RS του νέου Q7…

AUDI-RS-Q7-2Tο ενδιαφέρον είναι πως κατά πάσα πιθανότητα -και σε αντίθεση με την παράδοση των RS- η κορυφαία έκδοση του Q7 θα κινείται από έναν ισχυρό diesel. Το βέβαιο είναι πως αυτός δεν θα είναι ένας βαρύς V12 -οι μηχανικοί της Audi έδωσαν μάχη για να μειώσουν το συνολικό βάρος κατά 325 kg-, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να επιλεγεί ένα σύνολο βενζίνης, όπως π.χ. μία αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 4.000 cc με τα διπλά turbo που χρησιμοποιείται στα RS6 και RS7, με απόδοση πάνω από τα σημερινά 560 PS / 700 Nm. Ανεξάρτητα πάντως από τον κινητήρα το Audi RS Q7 όταν παρουσιαστεί θα έχει αναβαθμισμένη ανάρτηση, ενισχυμένα φρένα και φυσικά πιο επιθετική εμφάνιση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!