ΑΓΩΝΕΣ

Πάει για συμβόλαιο-χρυσάφι ο Lewis Hamilton

Hamilton-Barca15test2-getsin960

Ποιο είναι το ποσό που ζητά ο Hamilton για νέο 3-ετές συμβόλαιο, σύμφωνα με τις φήμες;

To συμβόλαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, του Βρετανού Lewis Hamilton, λήγει στο τέλος της χρονιάς και λογικά έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωσή του, προκειμένου ο 30χρονος πιλότος να εξακολουθεί να οδηγεί τα Ασημένια Βέλη. Το ενδιαφέρον είναι πως ο Hamilton διαπραγματεύεται πλέον μόνος του τα του συμβολαίου του -κάτι ανάλογο κάνει και ο Sebastian Vettel- μιας και πλέον δεν συνεργάζεται με την εταιρεία μάνατζερ ΧΙΧ, ενώ όπως λένε οι φήμες οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα.

Άλλες φήμες πάλι λένε πως ο βρετανός πολύ-πρωταθλητής έχει ζητήσει για 3ετές συμβόλαιο πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ –δηλ. 5,55 εκατομμύρια το μήνα- γεγονός που θα τον καθιστούσε αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο πιλότο της Φόρμουλα 1 στην ιστορία. Και έναν από τους πλέον καλοπληρωμένους αθλητές γενικά… Η απάντηση της Mercedes, δια στόματος του επικεφαλής της ομάδας Toto Wolff, στη φημολογία ήταν άμεση και σε ένα βαθμό οργισμένη, καθώς είπε πως «τέτοια ποσά ανήκουν στην σφαίρα της μυθοπλασίας».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!