NEA

To Seat 20V20 στην παραγωγή από 2016

Seat-CUV-20V20-Geneva-2015 (10)

Αυτή την φορά δεν την …γλυτώνει και μετά από πολλά χρόνια αναμονής η Seat θα αποκτήσει από το νέο έτος το πρώτο της κόμπακτ SUV…

Το οποίο θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο 20V20 που βλέπετε και που παρουσιάζεται στο σαλόνι της Γενεύης. Το concept φτάνει σε μήκος τα 4,66 μέτρα με μεταξόνιο στα 2,79 μέτρα και απόσταση από το έδαφος στα 22,8 εκ., ενώ την ζωηρή πορτοκαλί εμφάνιση τονίζουν οι 20άρηδες τροχοί και οι προβολείς LED.

Ενδεχομένως, το SUV παραγωγής που θα προκύψει να έχει πιο μαζεμένες διαστάσεις και βασισμένο στην MQB πλατφόρμα θα εφοδιάζεται με τους νέας γενιάς TSI και TDI κινητήρες. Την μετάδοση θα αναλαμβάνουν και DSG κιβώτια με την Seat να κάνει λόγο για ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση. Η παραγωγή του πρώτου SUV της Seat θα ξεκινήσει μέσα στο 2016 στο εργοστάσιο της Skoda στην Τσεχία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!