NEA

Τι το ιδιαίτερο έχει η Rolls-Royce Serenity;

Rolls-Royce-Phantom_Serenity_2015_Geneva (10)

Η λευκή Rolls-Royce που λάμπει στην Γενεύη διαθέτει την ακριβότερη βαφή που έχει υπάρξει ποτέ σε μοντέλο της βρετανικής φίρμας…

Η one-off Rolls-Royce Serenity βασίζεται στην σειρά Phantom και το στοιχείο που την ξεχωρίζει είναι η λευκή περλέ βαφή της (Bespoke Mother of Pearl, όπως την αποκαλούν οι Βρετανοί) της οποίας μόνο το τελικό γυάλισμα/φινίρισμα διάρκεσε περίπου 12 ώρες (φυσικά, στο χέρι!).

Η καθαρότητα του λευκού εκτείνεται και στο εσωτερικό όπου υπάρχει αρκετό ξύλο από το Suzhou της Κίνας (προφανώς αν το θελήσει ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει το ξύλο της επιθυμίας του). Υπάρχουν και άλλοι τύποι ξύλου (από αγριοκερασιά έως μπαμπού), ενώ ο ουρανός που θυμίζει… ανθισμένη αμυγδαλιά αποτελεί ένα πραγματικό έργο πάνω σε μετάξι όπου χρειάστηκαν 600 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Ο χώρος αποσκευών έχει επένδυση από λευκό πανάκριβο δέρμα, ενώ αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι η λευκή ομπρέλα (που ίσως και να χρεώνεται έξτρα). Και όσο και αν προσπαθήσετε να κατανοήσετε την ματαιοδοξία που κρύβεται πίσω από κάθε λεπτομέρεια της Serenity, απλά δεν θα μπορέσετε ποτέ. Ακόμη και αν είχατε το μπάτζετ για να την αποκτήσετε (καταραμένη… φτώχεια!), ίσως δεν θα είχατε κάποιο σοβαρό λόγο…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!