ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Pirelli στο φετινό σαλόνι της Γενεύης [vid]

Η Pirelli έδωσε στην δημοσιότητα ένα ζωηρό βίντεο με τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που παρουσιάστηκαν στο φετινό σαλόνι της Γενεύης…

pirelli geneva 2015Τι κοινό είχαν όλα αυτά τα μοντέλα που πρωταγωνιστούν στο βίντεο; Όλα τους ήταν εξοπλισμένα με ελαστικά Pirelli και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην φετινή έκθεση της Γενεύης. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα εξωτικά Lamborghini Aventador Pirelli Edition, Maserati GranCabrio MC, Audi RS7 Quattro, McLaren 675LT, Ford Mustang, Porsche 911 Targa 4 GTS, Jaguar F-Type, Bentley GT Speed, Ferrari F12 Berlinetta, Mercedes G500 4×4, Pagani Huayra, καθώς και μοντέλα της Aston Martin, της Land Rover, της Alfa Romeo, της Volvo και της BMW κ.α.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα πλήρες αφιέρωμα με τα σημαντικότερα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην ελβετική έκθεση καθώς και ένα σχετικό άλμπουμ με 400+ φωτογραφίες!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!