ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα ελατήρια ανύψωσης Eibach

Συνέντευξη σχετικά με το  Eibach Pro-Lift-Kit (1)

Τα περισσότερα SUV έχουν κατασκευαστεί για το δρόμο, με την απόσταση οριακά ψηλότερα από ένα κανονικό επιβατικό αυτοκίνητο…

Με τα νέα Pro-Lift-Kit ελατήρια ανύψωσής, η Eibach προσφέρει ένα πακέτο ανύψωσης έως 30 χιλιοστά για τα πιο δημοφιλή SUV. Στην παρακάτω συνέντευξη, οι ειδικοί της Eibach, οι Christof Schulte και Manfred Brings απαντούν σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το νέο προϊόν.

– Η Eibach διαθέτει ένα σπορ προφίλ σε παγκόσμια κλίμακα. Επί του παρόντος, η Audi Sport για παράδειγμα χρησιμοποιεί το Eibach Race Spring System για το DTM και το R8 LMS. Έχοντας αυτό υπόψιν, γιατί καταλήξατε με την ιδέα των ελατηρίων ανύψωσης;
– Η Eibach ξεχωρίζει παγκοσμίως για τη δυναμική οδήγηση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Θεωρούμε τους εαυτούς μας κατασκευαστές ολοκληρωμένων συστημάτων ανάρτησης οποιουδήποτε είδους. Η διαρκώς αυξανόμενη δημοφιλία των SUV στην παγκόσμια αγορά ήταν και ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναπτύξει τη νέα σειρά προϊόντων Pro-Lift-Kit. Επιπλέον, είδαμε μια μεγάλη ζήτηση από περιοχές όπως η Ανατολική Ευρώπη, η Ασία και η Νότια Αμερική, όπου σε ορισμένες από αυτές τις περιοχές, η κατάσταση του οδικού δικτύου δεν είναι ιδανική.

Συνέντευξη σχετικά με το  Eibach Pro-Lift-Kit (2) – Σε γενικές γραμμές πώς επωφελούνται οι πελάτες από ένα κιτ ανύψωσης;
– Μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος σημαίνει καλύτερο χειρισμό εκτός δρόμου. Οι πελάτες επωφελούνται επίσης σε αστικές περιοχές, οι οδηγοί και οι επιβάτες έχουν καλύτερη οπτική, που για μερικούς μπορεί να είναι ο λόγος που επέλεξαν ένα SUV εξαρχής. Ένα άλλο πλεονέκτημα του Eibach Pro-Lift-Kit είναι οπτική βελτίωση.

– Πώς τα ελατήρια ανύψωσης Eibach βελτιώνουν την εκτός δρόμου συμπεριφορά ενός SUV;
– Με το Pro-Lift-Kit αυξάνεται το ύψος του SUV κατά περίπου 30 χιλιοστά, που το κάνει καλύτερο για εκτός δρόμου χρήση. Με τετρακίνηση και τα σωστά ελαστικά θα έχετε εκτός δρόμου διασκέδαση.

– To Pro-Lift-Kit αποτελείται μόνο από ελατήρια ή και προσαρμοσμένα αμορτισέρ;
– Επί του παρόντος, το Pro-Lift-Kit περιλαμβάνει μόνο ελατήρια ανύψωσης. Τα αμορτισέρ βρίσκονται σε εξέλιξη.

– Τα ελατήρια ανύψωσης, είναι μόνο για SUV;
– Αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε ελατήρια ανύψωσης για επιλεγμένα SUV και τετρακίνητα. Εάν υπάρξει ζήτηση, μπορεί να αναπτυχθούν και για άλλες κατηγορίες.

– Ποιες τεχνικές προκλήσεις είχαν ν’ αντιμετωπίσουν οι μηχανικοί σας;
– Μια ιδανική προσαρμογή των συντελεστών ελατηρίων. Το υψηλότερο κέντρο βάρους μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κύλιση, η οποία πρέπει να αντισταθμιστεί, παράλληλα κάνοντας την αίσθηση χειρισμού πιο δυναμική και όσο το δυνατόν, να διατηρηθεί η αρχική άνεση του αυτοκινήτου.

– Γιατί σταματήσατε στα 30 χιλιοστά;
– Έχουμε κατασκευάσει τα κιτ ανύψωσης με γνώμονα τα πρότυπα “VdTÜV-Merkblatt Kraftfahrwesen 751” που περιέχουν, π.χ. κατευθυντήριες γραμμές για προστασία πεζών κατά τη σύγκρουση και ελάχιστες αποστάσεις επαναφοράς.

– Για ποια μοντέλα διατίθενται τα ελατήρια ανύψωσης;
– Επί του παρόντος, το Eibach Pro-Lift-Kit είναι διαθέσιμο για BMW X3 και X4, Dacia Duster, Hyundai ix35 και Santa Fe, Kia Sorento και Sportage, Renault Captur, Nissan Quashqai και X-Trail, GLA-Class της Mercedes-Benz και Jeep Cherokee. Επιπλέον, το πρόγραμμα σταδιακά επεκτείνεται. Προς το παρόν είναι σε εξέλιξη για Toyota RAV 4, Ford Ecosport, Jeep Renegade (Jeepster), Mitsubishi Pajero, Subaru Legacy, Suzuki Grand Vitara, BMW X1 καθώς και VW Amarok και Tiguan.

www.eibach.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!