NEA

Ένα Abarth 500 με 332 άλογα!

Abarth 500 by Pogea Racing 960

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, το πεντακοσαράκι που βλέπετε αποδίδει 332 άλογα και έχει το 0-100 σε μόλις 5,1 sec με τελική στα 262 km/h!

Πρόκειται για μία βαριά μετατροπή με πρόγραμμα από την Pogea Racing που περιλαμβάνει αμορτισέρ της KW με τους μπροστινούς τροχούς να φρενάρουν αλουμινένια εξαπίστονα δισκόφρενα με δίσκους 313 mm, ενώ πίσω υπάρχουν δίσκοι από το πακέτο Esseesse. Οι 17άρες ζάντες της OZ Racing φορούν λάστιχα Toyo Proxes T1-R με διάσταση 205/40. Φυσικά, το πακέτο συμπληρώνει ένα φουλ αεροδυναμικό body-kit με όλα τα καλά που μπορεί να έχει ένα pocket-rocket αυτοκίνητο.

Από εκεί και πέρα η αναβάθμιση περιλαμβάνει την εκτενή χρήση ανθρακονήματος με ταυτόχρονη αφαίρεση των πίσω καθισμάτων για να εξοικονομηθούν 71 kg. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως η ισχύς του κινητήρα 1.400 cc με τις κατάλληλες περιποιήσεις (νέο ιντερκούλερ, νέα αντλία καυσίμου και ψεκασμός, σφυρήλατα πιστόνια, μεγαλύτερη τουρμπίνα, εισαγωγή/εξαγωγή κ.α.) φτάνει τους 332 PS!

Τώρα, αν θέλετε να αποκτήσετε ένα Abarth 500 by Pogea Racing θα πρέπει να καταβάλετε 43.500€. Αν πάλι είστε κάτοχος ενός γρήγορου 500, τότε μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα πυραυλάκι καθώς το κιτ κοστίζει 12.500€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!