NEA

Saleen S302 Bliacak Label: η απάντηση στα Dodge Hellcat

SALEEN-S302-BLACK-LABEL-3

Η τιμή του Saleen S302 Black Label στις ΗΠΑ ξεκινά από 73.214 δολάρια, όταν τα Hellcat (V8 6.2., 717 PS, 881 Nm) ξεκινούν ήδη από τις 60.000 δολάρια…

Η απάντηση στα Hellcat της Dodge έρχεται με μία βελτιωμένη after market εκδοχή του Ford Mustang από την γνωστή Saleen. H οποία αναβάθμισε τον V8 5.0 με ένα θηριώδη μηχανικό υπερσυμπιεστή (twin scroll supercharger σύμφωνα με την αμερικανική ονοματολογία), με αποτέλεσμα η απόδοσή του να φτάσει τα 730 άλογα και τα 812 Nm. Το ενδιαφέρον εδώ είναι πως οι τιμές αυτές επιτυγχάνονται με τη χρήση αμόλυβδης 91 μόλις οκτανίων, ενώ θεωρείται βέβαιο πως το S302 Black Label θα ξεπερνά με άνεση τα 300 km/h.

Το νέο Mustang αποτέλεσε την βάση με την Saleen να τοποθετεί ένα νέο αεροδυναμικό κιτ -νέο εμπρός μέρος, ποδιές, σταθερή πίσω αεροτομή-, ενώ αντικατέστησε πολλά στοιχεία του με άλλα από ανθρακόνημα για λόγους εξοικονόμησης βάρους. Οι τροχοί 20’’ φορούν  λάστιχα 275/35 μπροστά και 275/40 πίσω, αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα στον εμπρός άξονα, ενώ οι επιβάτες θα κάθονται με άνεση στο ενδεδυμένο με δέρμα και αλκαντάρα εσωτερικό του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!