NEA

Πως θα είναι το νέο Audi A4;

2016 Audi A4 render (2)

Κάπως έτσι θα είναι το νέο A4 βάσει των πρώτων φωτογραφιών που διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο…

Το νέο Audi A4 θα παρουσιαστεί αυτό τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη με το λανσάρισμά του να ακολουθεί μερικούς μήνες μετά (προς τα τέλη του έτους με αρχές του επόμενου). Πρόσφατα, είχαν διαρρεύσει σε κινέζικη ιστοσελίδα κάποιες πρώτες φωτογραφίες και το γαλλικό περιοδικό Auto Moto αποφάσισε να κάνει ένα κολλάζ προσεγγίζοντας την εικόνα που θα έχει το καινούργιο A4. Εδώ να πούμε πως η εικόνα της νέας γενιάς θα προσχωρήσει το σχεδιασμό των μοντέλων της γερμανικής εταιρείας τουλάχιστον ένα βήμα παρακάτω, μιας και η δημιουργία ενός πιο ελκυστικού και χαρακτηριστικού σχήματος ήταν και ο βασικός λόγος της αναβολής της πρεμιέρας του.

Από τις εικόνες μπορούμε να δούμε πως πράγματι οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ένα μοντέρνο σχήμα για το ταμπλό, που εξελίσσει την minimal προσέγγιση των πιο πρόσφατων μοντέλων της μάρκας. Από πλευράς τεχνολογίας το HUD προβλημάτισε και προβληματίζει τους μηχανικούς της Audi μιας και απαιτεί αρκετό χώρο, ενώ το βέβαιο είναι πως κάποιες πληροφορίες θα προβάλλονται στον εσωτερικό καθρέφτη, που θα διαθέτει και λειτουργία οθόνης. Σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία οδηγού μηχανής θα παίζει και το μεγάλο touch pad στην κεντρική κονσόλα, ενώ και ο πίνακας οργάνων θα είναι ψηφιακός. Οι χώροι θα εξαρτηθούν από την ευρηματικότητα των σχεδιαστών και μηχανικών, μιας και το μήκος του αμαξώματος θα παραμείνει στα περίπου 4,7 μέτρα.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες η βάση θα είναι ο 1.4 TFSI -σε συνδυασμό με σύστημα απομόνωσης κυλίνδρων-, ενώ στη γκάμα θα υπάρχει σαφώς και ο μεγαλύτερος 2.0 TFSI με 225 PS. Φήμες θέλουν να υπάρχει και A4 e-tron με ντίζελ 2.0 TDI με 190 PS και S tronic με 9 σχέσεις, καθώς και δύο ηλεκτροκινητήρες ισχύος 136 PS στον πίσω άξονα. Επίσης, το RS4 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 με V6 μοτέρ με διπλά turbo που θα είναι ισχυρότερος από τον εξακύλινδρο σε σειρά των 431 PS της BMW M3.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!