NEA

Διαρροή για τη νέα BMW 7

BMW-7-2016-4

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μας δίνουν μία πρώτη ιδέα για τη νέα «επτάρα» της BMW…

BMW-7-2016-2Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για τα πρώτα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η BMW για τη νέα Σειρά 7 που θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, κάποιοι Ελβετοί οπαδοί της μάρκας (www.facebook.com/LikeBFS) ανάρτησαν μερικές φωτογραφίες με ακάλυπτο το αυτοκίνητο από καλύμματα και όπως μπορείτε να δείτε αυτό που κάνει εντύπωση στη νέα 7άρα είναι το μεγάλο πλάτος της. Από εμπρός έχει υιοθετηθεί το μοτίβο της μικρότερης τριάρας, ενώ οι προβολείς λέιζερ (laser) εκτείνονται μέχρι τη μάσκα με τα παραδοσιακά νεφρά. Γνώριμο δείχνει και το εσωτερικό, ενώ δεν φαίνεται το πόσο high tech θα είναι.

BMW-7-2016-5Όπως είχαμε γράψει η μεγάλη είδηση στη νέα Σειρά 7 είναι πως για πρώτη φορά η ναυαρχίδα της BMW θα διαθέτει και τετρακύλινδρες εκδόσεις. Συγκεκριμένα, η 725d θα έχει κάτω από το καπό της έναν δίλιτρο ντίζελ με 218 PS, ενώ στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η 760i με 12-κύλινδρο μοτέρ και ισχύ περίπου στα 550 PS. Θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση -με το σύστημα της αντίστοιχης X5 xDrive40e- με τετρακύλινδρο turbo δίλιτρο βενζινοκινητήρα 245 PS που θα υποβαστάζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα 70 kW ενσωματωμένο στην μετάδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!