NEA

Αρχές 2016 το πρώτο SUV της Maserati

MASERATI-LEVANTE-3

Από πλευράς αισθητικής το Maserati Levante θα χρησιμοποιεί αρκετά στοιχεία του πρωτότυπου Kubang που βλέπετε στις φωτογραφίες…

MASERATI-LEVANTE-2Την επόμενη έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του 2016 θα επιλέξει κατά πάσα πιθανότητα η Maserati προκειμένου να παρουσιάσει το πρώτο SUV στην ιστορία της, το Levante, το οποίο έχει προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό σύμφωνα με το πενταετές πλάνο της εταιρίας. Πρόκειται για ένα crossover που θα ανταγωνιστεί μοντέλα από την επερχόμενη Jaguar F-Pace έως την Porsche Cayenne και λοιπά SUV πολυτελείας με τις τιμές πώλησης να ξεκινούν από τις 90.000 ευρώ και να κορυφώνονται στις 200.000 ευρώ για την κορυφαία εκδοχή του Levante.

MASERATI-LEVANTE-1Η γκάμα των κινητήρων του θα περιλαμβάνει έναν V6 βενζίνης 3.000 cc με απόδοση 350 ή 425 PS, έναν V8 3.800 cc με 560 άλογα, καθώς και έναν diesel 3.000 cc με τρία επίπεδα απόδοσης (στα 250, 275 ή 340 PS). Σχεδιαστικά το Levante θα έχει αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο Kubang που είχε παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια στην Φρανκφούρτη. Και αν οι ιθύνοντες της εταιρίας δεν προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στην κατηγορία των premium crossover.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!