ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Schaeffler παραλαμβάνει το χρυσό βραβείο από την Toyota

Toyota Award 2015 (0008DFB1)

Η Toyota Motor Europe τιμάει τη Schaeffler με το βραβείο καλύτερης απόδοσης στην κατηγορία «value analysis»!

Η Schaeffler παρέλαβε ένα από τα πολυπόθητα χρυσά βραβεία στην κατηγορία Value Analysis από την Toyota Motor Europe. Κάθε χρόνο, οι προμηθευτές καλούνται να προσδιορίσουν το κόστος και την προοπτική στη ποιότητα των προϊόντων μεγάλου όγκου παραγωγής με τη φιλοσοφία Kaizen. Με το να αναλύει την αξία τους, η Schaeffler έχει συμβάλει στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων, τόσο από την άποψη του κόστους, όπου και κατέλαβε ηγετική θέση στην κορυφή της λίστας προμηθευτών στην  κατάταξη της Toyota. Στην αιτιολόγηση της απονομής, η Toyota τόνισε ιδιαίτερα την επιτυχία που σημειώθηκε στην γκάμα των προϊόντων υδραυλικών αυτοπροσαρμοζόμενων βαλβίδων. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που παραδίδεται ένα χρυσό βραβείο σε αυτή την κατηγορία.

“Αυτό το βραβείο είναι, επομένως, η απόδειξη της άριστης τεχνογνωσίας μας επειδή μόνο αφού γίνει η κατανόηση των διεργασιών παράγονται οι αναλύσεις υψηλής ποιότητας», λέει ο καθηγητής Peter Pleus, Διευθύνων Σύμβουλος της Αυτοκινητοβιομηχανίας της Schaeffler AG, ο οποίος δέχθηκε προσωπικά το βραβείο για την Schaeffler. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, ο Κος Pleus εξέφρασε την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη του προς όλους τους εργαζόμενους που έκαναν την απονομή δυνατή μέσω της  τεχνογνωσίας τους και τη δέσμευσή τους. “Επιβεβαιώνουμε και πάλι την ηγετική μας θέση σαν σημαντικός προμηθευτής και συνεργάτης για την Toyota. Αυτό μας κάνει πολύ περήφανους», είπε ο Κος Pleus.

Η Schaeffler παράγει σήμερα εξαρτήματα κινητήρα και μετάδοσης για την Toyota σε επτά ευρωπαϊκά εργοστάσια. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων αποτελείται από συμπλέκτες, βολάν διπλής μάζας και ασφάλειες συγκράτησης μέχρι υδραυλικά και μηχανικά ωστήρια. Τα βραβεία Προμηθευτών παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Επιχειρηματικής Συνέλευσης, στην οποία μία φορά το χρόνο η Toyota Motor Europe με τους Ευρωπαϊους προμηθευτές κάνουν τον καθιερωμένο οικονομικό απολογισμό του έτους.

SMS==> Διαβάστε περισσσότερα για τον όμιλο Schaeffler!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!