ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνεργασία Audi με τις Baidu και Huawei

AUDI AG vor umfassenden Kooperationen mit Baidu und Huawei

Οι αγορές της Άπω Ανατολής είναι πολύ σημαντικές για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και αυτό φαίνεται ακόμη και με συνεργασίες με δευτεροκλασάτα ονόματα της πιάτσας…

Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της Audi, η οποία προκειμένου να προσφέρει καλύτερη εμπειρία διασύνδεσης στους αγοραστές των μοντέλων της στην Κίνα συνεργάστηκε με τη μηχανή αναζήτησης Baidu δημιουργώντας το CarLife. Πρόκειται για ένα σύστημα ενσωμάτωσης κινητού τηλεφώνου αντίστοιχο με το Android Auto και το Apple CarPlay.

Μόλις συνδεθεί το κινητό τηλέφωνο στο σύστημα εμφανίζεται ένα περιβάλλον με ειδικές εφαρμογές της Baidu, ενώ το CarLife συνεργάζεται τόσο με το Android όσο και με το iOS. Παράλληλα η Audi συνεργάζεται και με τη Huawei, για την εξέλιξη ενός στοιχείου LTE ειδικά σχεδιασμένου για την Ασία, που θα επιτρέπει την πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων και εκτός από την Κίνα θα είναι διαθέσιμο τόσο στην Κορέα όσο και στην Ιαπωνία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!