NEA

Επίσημο: Το SUV της Lamborghini θα κατασκευάζεται στην Ιταλία

Lamborghini-Urus-Concept (2)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα την Ιταλία επιβεβαιώθηκε και επίσημα το λανσάρισμα του Lamborghini SUV το 2018 και πως θα κατασκευάζεται στην Sant’Agata Bolognese…

Lamborghini-Urus-Concept (1)Τελικά, η Lamborghini Urus (αν διατηρηθεί αυτή η ονομασία) δεν θα κατασκευάζεται στην Σλοβακία, δίπλα στην γραμμή παραγωγής του Audi Q7, αλλά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ιταλία και θα μοιράζεται την ίδια βάση με την Bentley Bentayga. Και όπως φαίνεται οι υποσχόμενες φοροελαφρύνσεις από την ιταλική κυβέρνηση έπιασαν τόπο και κατάφεραν να πείσουν τους ιθύνοντες του VW Group, ώστε η Urus να παραμείνει ένα «made in Italy» μοντέλο.

Η παραγωγή της Urus θα επιδοτηθεί με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και θα δημιουργηθούν περίπου 500 νέες θέσεις εργασίας. Στόχος της Lamborghini είναι περίπου 3.000 πωλήσεις Urus το χρόνο με προτεραιότητα στις αγορές των ΗΠΑ, Κίνας, Μέσης Ανατολής, Βρετανίας, Γερμανίας και Ρωσίας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν οποιαδήποτε άλλα στοιχεία για το Urus, το οποίο θα έχει μήκος κοντά στα πέντε μέτρα και θα εξοπλίζεται με V8 και V10 κινητήρες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!