NEA

Ποιος είναι ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη αξία;

2016 Toyota Avalon

H Toyota είναι η αυτοκινητοβιομηχανία με την μεγαλύτερη αξία, σύμφωνα με την έκθεση του «BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands 2015»…

Σύμφωνα με την παραπάνω έκθεση, η Toyota έχει αξία περίπου 28,9 δισ. δολάρια ξεπερνώντας την BMW (26,3 δις. δολάρια) και την Mercedes-Benz (21,7 δις. δολάρια). Στην κατάταξη ακολουθούν με την σειρά οι Honda, Ford, Nissan, Audi, Volkswagen, Land Rover και Lexus.

Η αναφορά στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός πως η εκτιμώμενη αξία της κάθε εταιρίας βασίζεται στις ισχυρές πωλήσεις στις αγορές των ΗΠΑ και Κίνα, σε αντίθεση με την αγορά της Ευρώπης που ταλανίζεται ακόμη από την οικονομική κρίση. Από τις 13 κατηγορίες αξιολόγησης της BrandZ, αυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας με ακόμη μία, είναι οι μοναδικές που Από τις 13 κατηγορίες αξιολόγησης της BrandZ, αυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας με ακόμη μία, είναι οι μοναδικές που δεν είχαν αλλαγή στην κατάταξη.

SMS==> Ποιες είναι οι εταιρίες με την μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!