NEA

Νέο Hypercar από την PSC Motors με 1.700 άλογα!

PSC Motors previews 1700 bhp plug-in hybrid supercar called SP-200 SIN (1)

Το τελευταίο διάστημα η ιδέα ενός hypercar με ισχύ πάνω από ένα μεγαβάτ φαίνεται πως πουλάει για τα καλά. Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς την PSC Motors που έρχεται από το πουθενά;

PSC Motors previews 1700 bhp plug-in hybrid supercar called SP-200 SIN (2)Από το ταπεινό Lykan Hypersport των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ της λιβανέζικης W Motors (ίσως να το προσέξατε στο Fast n’ Furius 7), μέχρι και το Devel Sixteen των 5.000 αλόγων από την Αραβία, τα τελευταία χρόνια ξεπετάγονται διάφορες άγνωστες εταιρίες που ζηλεύουν την δόξα της Bugatti. Η Koenigsegg είναι μια εταιρία από τα παλιά και πέρυσι είχε παρουσιάσει το One:1, το αυτοκίνητο του ενός μεγαβάτ! Μία απόδοση που θα ξεπερνά η επερχόμενη Chiron και που θα κάνει την Hennessy να σωπάσει για μία και καλή σχετικά με το ρεκόρ ταχύτητας.

Μέχρι τότε, την επικαιρότητα απασχολεί μία ακόμη αμερικανική εταιρία, η PSC Motors από το Λας Βέγκας. Η οποία προανήγγειλε το SP-20 SIN, ένα plug-in σπορ μοντέλο που θα συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό V8 των 9.000 cc μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα στο πίσω μέρος. Η μέγιστη απόδοση θα φτάνει τα 1.700 άλογα με την ισχύ να περνά στους τροχούς μέσω κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις. Η PSC λέει πως το απόβαρο θα περιορίζεται στα 1.400 kg με μήκος αμαξώματος στα 4,4 μέτρα, το οποίο θα αποτελείται από ανθρακόνημα και αλουμίνιο.

Το 0-100 θα είναι περίπου στα 2,8 sec με την τελική να φτάνει τα 450 km/h, ενώ η παραγωγή θα περιορισθεί στα 35 αυτοκίνητα ξεκινώντας από το 2016 και με στόχο τα μοντέλα των Koenigsegg, Ferrari, McLaren και Porsche. Όλα αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της PSC Motors, του Antonio Calva, που για κάποιο λόγο δεν ανέφερε την Lamborghini. Ε, είναι πολλά τα άλογα, θα ξεχάστηκε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!