ΑΓΩΝΕΣ

Αναζητείται και 12η ομάδα για το 2016

GP MALESIA F1/2015

Η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκίνησε νέα διαδικασία επιλογής ομάδας που θα κάνει την είσοδό της στη Formula 1 – ακόμα κι από την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Ήδη το 2016 στο παιχνίδι μπαίνει η Haas F1 που επιχειρεί να ζήσει το… αμερικανικό όνειρο σε ένα πεδίο μάχης που μέχρι πρότινος δεν συγκινούσε ιδιαίτερα το κοινό στις ΗΠΑ. Φαίνεται όμως πως η τακτική της ομάδας του Gene Haas που ουσιαστικά θα είναι η δεύτερη ομάδα της Ferrari, ενέπνευσε και τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα η FIA να ξεκινήσει διαδικασία επιλογής.

Οι υποψήφιες ομάδες καλούνται να προσεγγίσουν την παγκόσμια ομοσπονδία για να δηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι τις 30 Ιουνίου. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν καταθέσει πλήρεις φακέλους υποψηφιότητας ενώ η τελική επιλογή του… δωδέκατου παίκτη του 2016 θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!